Назад

Наступна новина

11 тур VBET Ліги: «Колос» зіграє у гостях проти «Дніпра-1». Анонс матчу

Колос

15.10.2021

Після паузи на матчі збірних продовжуємо слідкувати за поєдинками УПЛ, де вже сьогодні розпочинається 11-ий тур VBET Ліги. Гра «Шахтаря» проти «Зорі» винесена на п’ятницю 15 жовтня, а ось «Колос» свій поєдинок одинадцятого туру проведе у суботу 16 числа у гостях проти «Дніпра-1»

Перед міжнародною паузою ковалівці вдома в матчі 10-го туру перемогли «Чорноморець» 2:1 і посідають одинадцяте місце в турнірній таблиці, набравши 11 очок і маючи одну гру в запасі проти «Миная» (яка запланована на 24 листопада). «Дніпро-1» наразі на п’ятій сходинці, останній прохідній до єврокубків. Команда Ігора Йовічевіча набрала 19 очок – 6 перемог, 1 нічия і 3 поразки. Різниця м’ячів – 14:12. Цікаво, що єдина нічия в чемпіонаті була зафіксована у дніпрян в першому турі (2:2 з «Ворсклою»), а потім перемоги чередувалися з поразками. 

Згадаємо, що у минулому сезоні «Колос» в очних зустрічах з «Дніпром-1» набрав чотири очки – виграв у гостях у 9-му турі (Євген Селезньов – з пенальті, Євгеній Смирний), а в 22-му турі команди в Ковалівці зіграли внічию 1:1 (Вадим Мілько – Маріо Чуже). Якщо ж пригадати повну історію матчів між собою разом із Першою лігою, то суперники зустрічалися сім разів – три перемоги має «Колос», дві «Дніпро-1» і двічі були зафіксовані нічиї. Із трьох наших перемог дві розгромні були в сезоні 2019/2020 - спочатку в регулярному чемпіонаті 4:0, а потім у півфіналі плей-офф за Лігу Європи на НСК "Олімпійcький" з рахунком 4:1. 

Позитивну статистику важливо зберегти і у завтрашньому матчі, і ми з нетерпінням чекаємо гру «Дніпра-1» та «Колоса», яку у прямому ефірі покаже телеканал «УНІАН», також у відкритому доступі у YouTube поєдинок покаже Football Hub. Стартовий свисток – о 19:30. Вболіваємо за хлопців Сергія Кузнецова разом і тримаємо кулаки за нашу команду!

Vbet Ліга. Сезон 2021/2022. 11 тур
Дніпро, стадіон «Дніпро Арена». 16.10.2021, 19:30
СК «Дніпро-1» (Дніпро) - «Колос» (Ковалівка)

Арбітр: Іванов Ю.В. (Донецька обл.) 
Асистент 1: Скобля В.С. (Київ)
Асистент 2: Куцев В.А. (Київ)
4-й арбітр: Деревінський О.О. (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: Труханов К.В. (Харків)