Назад

Наступна новина

12 тур УПЛ: «Зоря» - «Колос» - анонс матчу!

Колос

22.10.2021

В неділю 24 жовтня «Колос» проведе поєдинок 12-го туру VBET Ліги сезону 2021/2022 – у Запоріжжі наша команда зіграє проти луганської «Зорі». 

Це буде другий поспіль гостьовий матч ковалівців – тиждень тому «Колос» грав у Дніпрі, й поступився СК «Дніпро-1» з рахунком 0:2 (все вирішилося у першій половині, коли ми пропустили від Данила Ігнатенка та Артема Довбика). Тепер на хлопців Сергія Кузнецова чекає ще один цікавий суперник, який буквально позавчора здобув свою першу перемогу в Лізі Конференцій УЄФА нинішнього сезону. Команда Віктора Скрипника у четвер 21 жовтня перемогла у Болгарії «ЦСКА» (Софія) з рахунком 1:0 завдяки красивому голу іранця Аллахяра Сайадманеша. 

Що стосується справ у чемпіонаті, то наразі «Зоря» перебуває на п’ятій сходинці в турнірній таблиці, набравши 20 очок – шість перемог, дві нічиї та три поразки (різниця м’ячів 23-15). Луганці випереджають ковалівців на дев’ять очок, але у наших ще гра в запасі. В попередньому турі (11-му) «Зоря» розгромно поступилася донецькому «Шахтарю» у Києві 1:6, хоча перед цим матчем здобула три поспіль перемоги – над «Чорноморцем» вдома 3:0, над «Дніпром-1» у гостях 4:0 та над «Десною» на «Славутич-Арені» 2:0.   

Якщо згадувати минулий сезон, то «Колос» в чемпіонаті 2020/2021 зумів двічі відібрати очки у «Зорі» - у першому колі була нічия в Запоріжжі 1:1 (Кочергін – Селезньов з пенальті на 90+3), а у другому колі в Ковалівці наші переграли суперників 1:0 (Лисенко).

До цього «Колос» та «Зоря» зустрічалися чотири рази, і у всіх чотирьох поєдинках перемогу святкували футболісти Віктора Скрипника. 

Нова зустріч цих команд обіцяє і нову інтригу – як наші хлопці будуть долати кризу, яка триває протягом нинішнього сезону. Готуємося вболівати за «Колос» у неділю 24 жовтня – гра стартує о 19:30 на «Славутич-Арені». Дивіться пряму трансляцію матчу на нашому сайті (у відкритому доступі у YouTube поєдинок покаже Football Hub), також зустріч «Зорі» та «Колоса» наживо транслюватиме телеканал «УНІАН».

 

Vbet Ліга. Сезон 2021/2022. 12 тур
Запоріжжя, стадіон «Славутич-Арена». 24.10.2021, 19:30
«Зоря» (Луганськ) - «Колос» (Ковалівка)

Арбітр: Омельченко Олександр
Асистент 1: Трехліб Ярослав
Асистент 2: Жарий Володимир
4-й арбітр: Дердо Олександр
Делегат: Дерев'янко Ярослав
Спостерігач арбітражу: Кран Олександр