Назад

Наступна новина

3 тур УПЛ: «Минай» - «Колос». Анонс перенесеного матчу

Колос

23.11.2021

У середу, 24 листопада, «Колос» проведе в Ужгороді перенесений матч 3-го туру VBET Ліги проти «Миная». Ця гра була перенесена на початку сезону через участь ковалівців у Лізі Конференцій.  

Після довгоочікуваної перемоги, яку наша команда здобула минулої неділі у Чернігові в матчі проти «Десни» 1:0, настрій у нас набагато кращий. Тим більше, свій дебютний гол за «Колос» провів наш форвард Ніка Сітчінава, і сподіваємося, тепер його, що називається, прорве. Завдяки перемозі у Чернігові «Колос» набрав 14 очок і піднявся на десяту сходинку в турнірній таблиці. 

«Минай» наразі на передостанній, п’ятнадцятій позиції в чемпіонаті. В активі команди Ігоря Леонова 9 очок. У 15-му турі закарпатці вдома зіграли внічию 2:2 з «Інгульцем», а один з м’ячів за «Минай» забив екс-гравець «Колоса» Євген Селезньов. Взагалі у «Миная» лише одна перемога в чемпіонаті – у першому турі над «Олександрією», а надалі ужгородці не можуть перемогти тринадцять матчів поспіль (шість нічиїх та сім поразок). 

Пригадаємо, що у минулому сезоні «Колос» та «Минай» двічі зіграли внічию – у першому колі у Ковалівці 2:2 (Вадим Мілько, Мамаду Данфа – Анатолій Нурієв з пенальті, Антон Шиндер); а у другому колі в Ужгороді була безгольова гра 0:0. 

Перенесений поєдинок нинішнього сезону 2021/2022 «Минай» - «Колос» пройде на ужгородському стадіоні «Авангард» у середу, 24 листопада. Початок гри – о 14:00. Вболіваємо за ковалівців разом!

Vbet Ліга. Сезон 2021/2022. 3 тур (перенесена гра)
Ужгород, стадіон «Авангард». 24.11.2021, 14:00
«Минай» (Ужгород) - «Колос» (Ковалівка)

Арбітр: Абдула А.Б. (Харків)
Асистент 1: Гашков Є.Л. (Чернівці)
Асистент 2: Журибіда В.В. (Луцьк)
4-й арбітр: Шандор О.А. (Львів)
Спостерігач арбітражу: Шмигельський О.В. (Львів)