Назад

Наступна новина

6 тур ДЮФЛУ Академії «Колоса» - три перемоги та нічия

U-16

11.10.2021

Чотири команди Академії «Колоса» провели свої матчі в рамках Вищої ліги ДЮФЛУ. У 6-му турі наші юні футболісти здобули три перемоги та одного разу зіграли внічию.  

Наша наймолодша команда «Колос» U-14 переграла вдома столичний «Локомотив» 2:0 і продовжила свою переможну ходу - це була вже шоста поспіль звитяга юних ковалівців. Голами відзначилися Назар Урбан та Кирило Гринь. 

У гостях здобула перемогу наша команда «Колос» U-15, яка переграла 1:0 СДЮСШОР «Полісся» (Житомир). У наших голом відзначився Євген Рябоконь. В турнірній таблиці у «Колоса» U-15 дев'ять очок і шоста сходинка. 

«Колос» U-16 переміг вдома київський «Локомотив» 2:0 завдяки голам Артема Гусола та Дем'яна Єсіна. Доречі, Єсін - найкращий бомбардир своєї вікової групи. Так тримати, Дем'яне! Наша команда продовжує лідирувати у турнірній таблиці, набравши вже 18 очок після шести турів. 

І нарешті, «Колос» U-17 на виїзді зіграв внічию 2:2 проти житомирського СДЮСШОР «Полісся». У наших дублем відзначився Родіон Доронін, який є лідером гонки бомбардирів чемпіонату - на його рахунку вже вісім м'ячів. Ковалівці в турнірній таблиці U-17 посідають шосту сходинку, здобувши дев'ять очок.