Назад

Наступна новина

«Минай» 1-1 «Колос»: Рятівний супер-гол Анатолія Нурієва!

Колос

24.11.2021

У перенесеному матчі 3-го туру «Минай» та «Колос» зіграли внічию 1:1, а наші хлопці врятували гру у компенсований арбітром час завдяки неймовірному удару Анатолія Нурієва зі штрафного!

Стартовий тайм поєдинку пройшов у невисокому темпі, а команди намагалися діяти надійно. Перший момент виник у середині тайму у господарів – після дальнього удару від Коваленка наш голкіпер Євгеній Волинець витягнув м'яч з дев'ятки. Ми відповіли згодом, коли Володимир Лисенко пробив із середньої дистанції, але повз ворота "Миная". Ще один момент ужгородської команди стався перед самою перервою. Після подачі з лівого флангу Кулієв небезпечно пробивав головою - Волинець у стрибку перевів м'яч на кутовий!

По перерві наш тренерський штаб зробив одну заміну - замість Дениса Костишина на полі з'явився Анатолій Нурієв. Але на 50-ій хвилині закарпатці заробили пенальті. Павловец поклав на газон Ахмедзаде і арбітр вказав на точку. Книш реалізував пенальті, перегравши у дуелі Волинця - 1:0. 

Одразу ж відбулася ще заміна у «Колоса» - Ніка Сітчінава вийшов замість Володимира Лисенка. Наші активізувалися – згодом пройшов прицільний удар від Олега Ільїна. М'яч пролетів над хрестовиною. А пізніше на полі з’явився і бразилець Ренан, який вийшов замість Євгена Задої. 

Із середини другої половини ковалівці почали дуже активно тиснути на ворота господарів. Ільїн заробив штрафний, і після подачі Кирило Петров пробивав головою - м'яч рикошетом від Ренана пролетів біля стійки воріт. За пару хвилин Сітчінава пробив з розвороту, але повз ворота. Надалі дуже активним був Сітчінава, який увірвався у карний майданчик гостей, проте сфолив на захисникові «Миная», а на 78-ій хвилині наш нападник пробив з близької відстані, але лайнсмен перед цим підняв прапорець - офсайд.

Наприкінці гри ковалівці організували фінальний штурм, а господарі відбивалися. Зрівняти рахунок міг Нурієв - після виконання штрафного метрів з двадцяти м'яч у нижньому куті воріт витягнув Данило Кучер.

Вже у компенсований арбітром час на подачу зі штрафного з правого флангу прибіг і Євген Волинець. А коли до фінального свистка залишалося кілька секунд, Золотов заробив ще один штрафний по центру. Анатолій Нурієв прекрасним ударом пробив над стінкою і врятував гру для нашої команди - 1:1!

Після цього матчу «Колос» набрав 15 очок в турнірній таблиці, залишившись на десятій сходинці. Наступна гра – у неділю, 28 листопада вдома проти «Вереса». Початок поєдинку в Ковалівці – 19:30.

Vbet Ліга. Сезон 2021/2022. 3 тур (перенесена гра)
Ужгород, стадіон «Авангард». 24.11.2021, 14:00
«Минай» (Ужгород) - «Колос» (Ковалівка) - 1:1 (0:0)
Голи: Книш (51 - пен.) - Нурієв (90+6)

"Минай": 1.Кучер Данило, 25.Горін Олег, 19.Семенко Андрій, 52.Коваленко Богдан (17.Книш Данило, 46), 8.Хахльов Олексій, 89.Синьогуб Олег, 7.Кулієв Ельдар, 33.Гончар Ігор, 11.Селезньов Євген (К) (9.Білоног Дмитро, 46), 6.Петрусенко Олександр, 10.Ахмедзаде Рустам (77.Вишневський Олег, 82)
Запас: 94.Пеньков Герман, 2.Векляк Богдан, 90.Байдал Антон, 44.Матіч Міслав, 99.Кобак Едвард, 3.Баґайоко Сіака
Головний тренер - Леонов Ігор

"Колос": 25.Волинець Євгеній, 35.Золотов Ніколай, 22.Павловець Александр, 5.Петров Кирило ( 2.Ром Матія, 88), 15.Чорноморець Олександр, 14.Мілько Вадим (К), 99.Задоя Євген (19.Ренан, 61), 7.Лисенко Володимир (49.Сітчінава Ніка, 51), 20.Чурко В'ячеслав, 18.Костишин Денис (11.Нурієв Анатолій, 46), 69.Ільїн Олег
Запас: 72.Фесюн Кіріл, 6.Нгамба Альваро
В.о. головного тренера - Вишняк Ярослав

Арбітр: Абдула А.Б. (Харків)
Асистент 1: Гашков Є.Л. (Чернівці)
Асистент 2: Журибіда В.В. (Луцьк)
4-й арбітр: Шандор О.А. (Львів)
Спостерігач арбітражу: Шмигельський О.В. (Львів)