Назад

Наступна новина

Оболонь - Колос: Анонс матчу та як подивитися гру!

Колос

28.07.2023

У п’ятницю, 28 липня, стартує новий сезон УПЛ і відкривають його у Києві «Оболонь» та «Колос»! Команди зіграють перший матч у сезоні 2023/2024 на «Оболонь арені» о 17:00. 

Пивовари після багаторічної перерви повернулися до найвищого футбольного дивізіону України, посівши у минулому сезоні Першої ліги друге місце (відставання від переможців з «Полісся» склало три очки). Тож, у сьогоднішньому матчі на вболівальників чекає цікава гра новачків УПЛ проти нашої команди, яка доволі суттєво змінилася у це літнє міжсезоння. Особливо це стосується воротарської позиції – Євгеній Волинець перейшов у «Дніпро-1», також залишив ковалівців Володимир Маханьков, який вирушив у «Кривбас». Але був підписаний Валентин Горох з «Олександрії», також в розпорядженні тренерського штабу молоді Кіріл Фесюн та Іван Пахолюк. Багато змін у складі польових гравців – залишили «Колос» Сергій Чоботенко, Микита Кравченко (обидва гратимуть за «Полісся»), Кирило Попов та Олексій Зозуля, а також півзахисник Євген Смирний і форвард Євгеній Ісаєнко, які повернулися з оренди у свої клуби. Крім того, кар'єру завершили центрбек Євген Новак та форвард Володимир Лисенко.

Натомість, є значне підсилення - прізвища Цуріков, Бурда, Бондаренко, Лучкевич говорять самі за себе. Окрім цього прийшов Демченко з «Чорноморця» (вже встиг відзначитися в контрольних матчах ковалівців). А ще був підписаний молдовський захисник Каталін Кукош з кишинівського «Зімбру».  

Найголовніше питання – де дивитися матч «Оболонь» - «Колос»? Цього тижня УПЛ оголосила про співпрацю з провідними ОТТ-сервісами MEGOGO, Київстар ТБ, Setanta Sports щодо трансляцій матчів Чемпіонату України сезону-2023/2024. Тож, матчі 1-го туру УПЛ вболівальники зможуть подивитися безкоштовно на платформах MEGOGO, Київстар ТБ, Setanta Sports та у кабельній мережі Volia TV. Показуємо нашим вболівальникам на прикладі сервісу Мегого, як подивитися гру «Оболонь» - «Колос»:

Крок 1: Заходимо на сайт Мегого за посиланням: https://megogo.net/ua
Крок 2: Переходимо у розділ Спорт – Футбол
Крок 3: Тиснемо на трансляцію поєдинку. Все просто, друзі.


Тож, вмикаємо свої гаджети сьогодні о 17:00 та вболіваємо разом за наш «Колос»!