Назад

Наступна новина

14 тур. Колос приймає Минай. Анонс гри

Колос

09.11.2023

У пʼятницю, 10 листопада, "Колос" та "Минай" відкриють у Ковалівці 14-ий тур VBET Ліги 23/24. Гра пройде на стадіоні "Колос", а стартовий свисток запланований на 17:00 (якщо не буде повітряної тривоги).

Наша команда перед цим туром розташувалася на сьомій сходинці в турнірній таблиці, маючи солідну серію - сім матчів без поразок (цікаво, що в цих семи безпрограшних поєдинках - шість нічийних результатів).

А ось закарпатці наразі на останній, шістнадцятій позиції в турнірці, маючи лише шість набраних очок. У хлопців Володимира Шарана поки що немає жодної перемоги в чемпіонаті, і досвідчений наставник "Миная" відчайдушно намагається врятувати команду від вильоту з УПЛ. Додамо, що безгольова серія закарпатців в УПЛ триває 501 хвилину.

Відзначимо, що в минулому сезоні "Колосу" не вдалося перемогти "Минай" в чемпіонаті. У 3-му турі на Закарпатті команди розписали мирову 1:1 (Ельдар Кулієв - Павло Оріховський), а у другому колі у 18-му турі ковалівці вдома поступилися гостям 0:1 (Юрій Кравчук). Причому, пригадаємо, що наші гравці пропустили в тому матчі на 9-й хвилині, але до завершення гри так і не зуміли врятуватися.

Тож, у п'ятницю о 17:00 на вболівальників чекає дуже цікава та принципова зустріч, де очки потрібні обом колективам! Трансляцію матчу 14-го туру УПЛ "Колос" - "Минай" дивимося на платформах MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ, Volia TV, Sweet TV, Омега ТВ, Vodafone TV. Вболіваємо разом за "Колос"!

VBET Ліга 2023/2024. 14 тур
с.Ковалівка, стадіон "Колос", 10.11.23; 17:00

Колос (Ковалівка) - Минай (Минай)