Назад

Наступна новина

УПЛ. Анонс матчу Колос - Інгулець

Колос

10.08.2024

У суботу, 10 серпня, "Колос" проведе перший домашній матч нового чемпіонату - в межах 2-го туру VBET Ліги наші хлопці в Ковалівці приймуть "Інгулець". Стартовий свисток запланований на 18-00.

"Інгулець" повернувся в УПЛ після одного сезону в Першій лізі, в якій команда з Петрове посіла першу сходинку (випередивши "Карпати") та знову здобула перепустку в найвищий футбольний дивізіон. 

У сезоні 24/25 наші суперники стартували не дуже вдало - у 1-му турі тиждень тому команда Василя Кобіна поступилася у гостях "Зорі" 1:2. У червоно-жовтих єдиний мяч забив Володимир Білоцерковець.

"Колос" у стартовому турі зіграв внічию у Києві проти "Оболоні" 2:2, а наш керманич Олександр Поздєєв після гри сказав, що у нього залишилися двоякі відчуття від цього матчу. 

Якщо згадувати історію, то це буде п'ятнадцята очна зустріч між цими командами, враховуючи поєдинки у Першій лізі. На сьогодні "Колос" має чотири перемоги, "Інгулець" три, а сім матчів завершилися внічию. В УПЛ команди провели п'ять поєдинків, в яких ковалівці жодного разу не програли - дві перемоги та три нічиї. 

Відмітимо, що це буде 140-й матч "Колоса" в УПЛ, тож хто ще не встиг придбати квитки на гру - вам сюди: https://esport.in.ua/uk/event-kolos-ingulec-386763-1901971.html

Перед матчем "Колос" - "Інгулець" наша прес-служба організує традиційне пряме включення зі стадіону, в якому наша ведуча Олександра Гончаренко та її гості будуть ділитися думками щодо першої домашньої гри ковалівців у новому сезоні. Трансляція включення тут:

  

Тож, збираємося у суботу на стадіоні "Колос" та підтримуємо нашу команду разом! У перерві матчу ведучий розіграє ігровий м'яч з автографами гравців, для тих вболівальників, які придбають програмки на гру "Колос" - "Інгулець". Також буде розіграна ігрова футболка нової колекції для власників абонементів на сезон 24/25!

VBET ЛІГА. Сезон 2024/25. 2-й тур. 
10 серпня 2024 р.; 18:00. с.Ковалівка. Стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «Інгулець» (Петрове) 

Головний арбітр: Афанасьєв Олександр
Асистент 1: Рибченко Ігор
Асистент 2: Сердюк Денис
4-й арбітр: Кальонов Олександр
Делегат: Погорілий Микола
Спостерігач арбітражу: Можаровський Юрій
Арбітр VAR: Козиряцький Максим
Асистент арбітра VAR: Запороженко Дмитро
Спостерігач арбітражу VAR: Геренда Євген