Назад

Наступна новина

7 тур ДЮФЛУ Академії «Колоса» - три перемоги та поразка

U-17

18.10.2021

Чотири команди Академії «Колоса» провели свої матчі в рамках Вищої ліги ДЮФЛУ. У 7-му турі наші юні футболісти здобули три перемоги та одного разу поступилися.  

Наша наймолодша команда «Колос» U-14 переграла у гостях житомирську СДЮСШОР «Полісся» 2:0 і продовжила свою переможну ходу - це була вже сьома поспіль звитяга юнаків Олега Давиденка! Так тримати, ковалівці! Голами відзначилися Назар Урбан та Матвій Кокора.

Вдома на жаль поступилася наша команда «Колос» U-15, яка не впоралася із столичним «Локомотивом» - 1:2. У наших єдиний м'яч забив Владислав Школьников. В турнірній таблиці у «Колоса» U-15 залишилося дев'ять очок і шоста сходинка.

«Колос» U-16 переміг на виїзді хлопців з «Полісся» 2:1 завдяки голам Матвія Буренко та Дем'яна Єсіна. Єсін - продовжує бути найкращим бомбардиром своєї вікової групи, а наша команда продовжує лідирувати у турнірній таблиці, набравши вже 21 заліковий бал - стовідсотковий результат юнаків Олександра Демчука!

І нарешті, найстарша команда «Колос» U-17 на базі у Софіївський Борщагівці перемогла однолітків київського «Локомотива» 4:2. У наших забивали Валентин Кривенко, Родіон Доронін (який є лідером гонки бомбардирів чемпіонату - на його рахунку вже дев'ять м'ячів), Ярослав Левшин та Роман Кузик. Ковалівці завдяки перемозі повернулися у групу лідерів чемпіонату, здобувши загалом дванадцять очок.